Waarom is cultuur belangrijk?

SCHRIJF JE HIER IN ALS JE MEE WILT DOEN AAN DIT ONDERZOEK

(je gegevens blijven vertrouwelijk natuurlijk!)

In de Proeftuin Nieuw Publiek praten we over wat u belangrijk vindt en hoopt te vinden in kunst en cultuur.
De proeftuin is een onderzoek door de Rijksuniversiteit Groningen en culturele instellingen in het Noorden.
Voor de volledige informatietekst ga naar deze pagina.

We willen dat deze blog een ruimte creëert voor dialoog waarin iedereen zich op zijn gemak en veilig voelt om deel te nemen. Daarom streven we naar een open, respectvolle en aanmoedigende gesprekssfeer waarin iedereen en elke mening welkom is.

dinsdag 23 maart 2021

Published maart 23, 2021 by Anoniem with 1 comment

Waarom ben jij hier?

We hebben deze blog opgezet om de dialogen uit te breiden die zijn begonnen op sociale media, maar ook in de echte wereld, op straat, bij projecten of op en rond het podium. Deze blog dient dus als een omgeving voor discussie en gedachtewisseling: een open omgeving om te praten over ervaringen en opvattingen, zowel op persoonlijk als op algemeen niveau. Cultuur is altijd en overal, dus we geloven dat ook iedereen er iets over te zeggen heeft. We horen graag jouw mening! 

 

Proeftuin Nieuw Publiek richt zich vooral op het vergaren van inzichten over hoe culturele organisaties, vooral in Noord-Nederland, nieuw publiek kunnen aantrekken. Daarom zijn wij geïnteresseerd in jouw persoonlijke verhaal en connectie met cultuur, ongeacht je achtergrond of ervaringen met deze onderwerpen. We horen graag jouw vragen, argumenten, persoonlijke verhalen of andere bijdragen die te maken hebben met cultuur in het algemeen en de manier waarop je die in jouw leven ervaart. 


      edit

1 opmerking: